denné menu orgován lišta

Denné menu

Denné menu podávame od pondelka do piatka. Množstvo porcií je obmedzené.

Príprava denného menu

Jedlo pripravujeme pomocou konvektomatu za použitia najnovších technológii, vďaka čomu ju zdravšie a chutnejšie

Výhodou konvektomatu je krátky čas prípravy jedál, ako aj šetrnejší spôsob prípravy. Obe výhody prispievajú k vyššej nutričnej hodnote pripravovaných jedál, ako aj zachovanie vyššieho množstva vitamínov vo vašich pokrmoch. 

Čo na to náš šéfkuchár Atila ?

Prednosťou konvektomatu je podľa Atilu racionálna príprava jedál, ktorá je šetrná k zachovaniu mikronutrientov, ako sú vitamíny a minerály. Obedové menu si zachová okrem mikronutrientov aj chuťové vlastnosti. Pri používaní konvektomatu môžete kontrolovať teplotu a vlhkosť, pripravovať viacero jedál súčasne bez toho, aby dochádzalo k zmiešaniu chutí. Preto odporúča obedové menu pripravené u nás.​

Denné menu - chuťovka pre každého

Konfitované kačacie stehno

Kačacie stehno pripravené v konvektomate je lahodné a šťavnaté. Ako prílohu podávame červenú dusenú kapustu s jablkami a knedľu. Knedľa je najlepšia, ak sa vyberie ešte teplá s konvektomatu. Robíme ju vlastnoručne. Keďže ide o chutné jedlo zväčša sa vypredá za hodinu. Preto odporúčame denné menu objednávať najneskôr daný deň ráno. Objednávanie je otvorené od 6:00 v našom e-shope.

Chlpaté kuracie stehno

Kuracie stehná marinované na medovo sójovej omáčke posypané kukuričnými lupienkami a sezamovými semienkami sú ďalšou obľúbenou pochúťkou. Toto denné menu sa taktiež pripravuje pomocou konvektomatu. Vďaka čomu si stehno zachová jedinečnú chuť a všetky nutričné hodnoty. Je vhodné si ho objednať v daný deň čo najskôr. Objednávanie je otvorené od 6:00 hodiny v našom e-shope

Nestihli ste si objednať denné menu ? Vyskúšajte špecialitu šéfkuchára

panenka na kuriatkovej omáčke

Panenka na kuriatkovej omáčke

Bravčová panenská sviečkovica je najkvalitnejšie a najjemnejšie bravčové mäso. Práve preto je základom kuchyne každého dobrého kuchára a je špecialitou nášho šéfkuchára Attilu.

Ak si chcete vychutnať šťavnaté a jemné mäsko ako z michelinských reštaurácií, vyskúšajte túto overenú špecialitu nášho šéfkuchára. Bravčová panenka sa Vám bude rozpadávať na jazyku v každom súste.

menu orgován- panenka na lesných hubách špecialita orogvan

Panenka na lesných hubách