Denné menu
Príprava denného menu
Jedlo pripravujeme pomocou konvektomatu za použitia najnovších technológii, vďaka čomu ju zdravšie a chutnejšie.
Výhodou konvektomatu je krátky čas prípravy jedál, ako aj šetrnejší spôsob prípravy. Obe výhody prispievajú k vyššej nutričnej hodnote pripravovaných jedál, ako aj zachovanie vyššieho množstva vitamínov vo vašich pokrmoch.
Čo na to náš šéfkuchár Atila ?
Prednosťou konvektomatu je podľa Atilu racionálna príprava jedál, ktorá je šetrná k zachovaniu mikronutrientov, ako sú vitamíny a minerály. Obedové menu si zachová okrem mikronutrientov aj chuťové vlastnosti. Pri používaní konvektomatu môžete kontrolovať teplotu a vlhkosť, pripravovať viacero jedál súčasne bez toho, aby dochádzalo k zmiešaniu chutí. Preto odporúča obedové menu pripravené u nás.
Denné menu - chuťovka pre každého
Konfitované kačacie stehno
Kačacie stehno pripravené v konvektomate je lahodné a šťavnaté. Ako prílohu podávame červenú dusenú kapustu s jablkami a knedľu. Knedľa je najlepšia, ak sa vyberie ešte teplá s konvektomatu. Robíme ju vlastnoručne. Keďže ide o chutné jedlo zväčša sa vypredá za hodinu. Preto odporúčame denné menu objednávať najneskôr daný deň ráno. Objednávanie je otvorené od 6:00 v našom e-shope.
Chlpaté kuracie stehno
Kuracie stehná marinované na medovo sójovej omáčke posypané kukuričnými lupienkami a sezamovými semienkami sú ďalšou obľúbenou pochúťkou. Toto denné menu sa taktiež pripravuje pomocou konvektomatu. Vďaka čomu si stehno zachová jedinečnú chuť a všetky nutričné hodnoty. Je vhodné si ho objednať v daný deň čo najskôr. Objednávanie je otvorené od 6:00 hodiny v našom e-shope
Nestihli ste si objednať denné menu ? Vyskúšajte špecialitu šéfkuchára
Panenka na kuriatkovej omáčke
Bravčová panenská sviečkovica je najkvalitnejšie a najjemnejšie bravčové mäso. Práve preto je základom kuchyne každého dobrého kuchára a je špecialitou nášho šéfkuchára Attilu.
Ak si chcete vychutnať šťavnaté a jemné mäsko ako z michelinských reštaurácií, vyskúšajte túto overenú špecialitu nášho šéfkuchára. Bravčová panenka sa Vám bude rozpadávať na jazyku v každom súste.