Atila šefkuchár Orgovan.sk
denné menu orgován lišta

Náš šefkuchár

Atila sa snaží robiť všetko na sto percent. Svedčí o tom aj jeho motto:

  “ Uvar na obed jedlo a rovnako kvalitné jedlo uvar aj večer,  nezáleží, či je to 1. alebo 1000. objednávka.“

Jeho špecialitou sú guláše „Pôvodne som mal študovať za asistenta výživy, povedali mi, že budem variť diétne jedla, povedal som, si že radšej pôjdem za kuchára,“ hovorí kuchár ktorý najradšej pripravuje pokrmy z mäsa.

Podľa jeho slov je varenie v ich rodine tradíciou, „Aj babka bola kuchárka a mnoho ďalších členov rodiny,“ prezradil Atila.

„Už keď som bol malý rád som pomáhal mame  v kuchyni,“ spomína. Skúsenosti zbieral v reštauráciach v okolí. Spočiatku mu hovorili, že z neho kuchár nikdy nebude, no on sa svojho sna nevzdal. „Postupne som sa prepracoval, až na šéfkuchára a som rád za skúsenosti, ktoré som nazbieral v reštauráciach, avšak najviac ma naučili v Orgováne.“ Bola to iná liga. 

Aj keď priznáva, že po dvoch týždňoch v našej prevádzke chcel odísť: „ Myslel som si, že to nezvládnem, no nakoniec som do toho dostal a robím to rád,“

denné menu orgován lišta

Špeciality Šefkuchára

údené koleno pečené

Pečené údené koleno

Bravčové hody na bavorský spôsob patria jednoznačne ku gurmánskym zážitkom, pri ktorých sa priam podlamujú kolená od blaženosti.

Veľká porcia chutného a jemného mäsa je pre 3 až 4 ľudí. K tomu čerstvý chlieb, opražená cibuľa, feferóny a kyslá príloha, ktorá skvele doladí celú chuť a vytvorí vám pekný večer s priateľmi.

Ak ste dostali chuť je ideálne objednať si toto chutné údené koleno dopredu, aby sme mali dostatok času na prípravu. Do chrumkava Vám koleno zapečieme za cca 3 hodiny.

Bravčové hody na bavorský spôsob patria jednoznačne ku gurmánskym zážitkom, pri ktorých sa priam podlamujú kolená od blaženosti. 

Veľká porcia chutného a jemného mäsa je pre 3 až 4 ľudí. K tomu čerstvý chlieb, opražená cibuľa, feferóny a kyslá príloha, ktorá skvele doladí celú chuť a vytvorí vám pekný večer s priateľmi. 

Ak ste dostali chuť je ideálne objednať si toto chutné údené koleno dopredu, aby sme mali dostatok času na prípravu. Do chrumkava Vám koleno zapečieme za cca 3 hodiny.

Pre viacerých

panenka na lesných hubách špecialita motelu orgován

Panenka na lesných hubách

Bravčová panenská sviečkovica je najkvalitnejšie a najjemnejšie bravčové mäso. Práve preto je základom kuchyne každého dobrého kuchára a je špecialitou nášho šéfkuchára Attilu.

Ak si chcete vychutnať šťavnaté a jemné mäsko ako z michelinských reštaurácií, vyskúšajte túto overenú špecialitu nášho šéfkuchára. Bravčová panenka sa Vám bude rozpadávať na jazyku v každom súste.

Bravčová panenská sviečkovica je najkvalitnejšie a najjemnejšie bravčové mäso. Práve preto je základom kuchyne každého dobrého kuchára a je špecialitou nášho šéfkuchára Attilu.

Ak si chcete vychutnať šťavnaté a jemné mäsko ako z michelinských reštaurácií, vyskúšajte túto overenú špecialitu nášho šéfkuchára. Bravčová panenka sa Vám bude rozpadávať na jazyku v každom súste.

Voľba nášho šéfkuchára 

grilované kuracie prsia na semiačkovom šaláte

Grilované kuracie prsia na semiačkovo listovom šaláte

Grilované kuracie prsia posypané lahodnými a zdravými slnečnicovými, tekvicovými a píniovými semiačkami, ktoré obsahujú mnoho antioxidantov.

Rozhodne vynikajúca voľba ak si chcete vychutnať ľahký a svieži letný šalát a udržať štíhlu líniu alebo ostať fit.

Grilované kuracie prsia posypané lahodnými a zdravými slnečnicovými, tekvicovými a píniovými semiačkami, ktoré obsahujú mnoho antioxidantov.

Rozhodne vynikajúca voľba ak si chcete vychutnať ľahký a svieži letný šalát a udržať štíhlu líniu alebo ostať fit. 

Odporúčame

Shopping Cart